Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Bogusi Noclegi

Adres obiektu Chochołów 127, 34-513 Chochołów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-3 z 3

 
 

Tomek z Marek
Dodano: 2017-10-03
Pobyt od: 2016-09-02 do 2017-10-03 IP: xx.254.128.69
 
 
    

Byliśmy tu już parę razy ze znajomymi jak i sami z dzieckiem . Polecamy wszystkim . Blisko Term,karczmy u Śliwy. Po stronie Słowackiej wspaniałe sery z bacówki.


 
 

Sławek
Dodano: 2014-05-02
Pobyt od: 2013-04-25 do 2014-04-27
 
 
    

Bardzo miło. Właścicielka sympatyczna, nie było problemu z zakwaterowaniem o 1:30 w nocy. Czyściutko i schludnie. Polecam


 
 

Magda
Dodano: 2013-01-05
Pobyt od: 2011-12-29 do 2013-01-01
 
 
    

Polecam gorąco! Przemiła właścicielka, nie robiła żadnych problemów, ze wszystkim można się z nią dogadać, cena również atrakcyjna, pokoje super!


Opinie 1-3 z 3

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Chochołów w przewodniku

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

My i Słowacy mamy to szczęście, że natura obdarzyła nasze obszary źródłami termalnymi. Przyjrzyjmy się, co oferują polskie, a co słowackie aquaparki.

Wizualizacja obiektu Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja Podhala - Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja czeka na wszystkich goszczących w okolicach Zakopanego. Już 1 czerwca otwarty zostanie największy ośrodek termalny na Podhalu.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie