Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Bogusi Noclegi

Adres obiektu Chochołów 127, 34-513 Chochołów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

Tomek z Marek
Dodano: 2017-10-03
Pobyt od: 2016-09-02 do 2017-10-03 IP: xx.254.128.69
 
 
    

Byliśmy tu już parę razy ze znajomymi jak i sami z dzieckiem . Polecamy wszystkim . Blisko Term,karczmy u Śliwy. Po stronie Słowackiej wspaniałe sery z bacówki.


 
 

Basia
Dodano: 2014-06-18
Pobyt od: 2014-06-13 do 2014-06-16
 
 
   

Wspaniałe miejsce na odpoczynek dla dużej rodziny, pokoje komfortowe, wszędzie blisko. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w pokojach Pani Bogusi, która jest osobą bardzo uprzejmą i pomocną. Polecam wszystkim! Serdecznie pozdrawiamy Panią Bogusię i również Beatka Angelikę. Dziękujemy za gościnę. Rodzina z Połańca.


 
 

Sławek
Dodano: 2014-05-02
Pobyt od: 2013-04-25 do 2014-04-27
 
 
    

Bardzo miło. Właścicielka sympatyczna, nie było problemu z zakwaterowaniem o 1:30 w nocy. Czyściutko i schludnie. Polecam


 
 

Magda
Dodano: 2013-01-05
Pobyt od: 2011-12-29 do 2013-01-01
 
 
    

Polecam gorąco! Przemiła właścicielka, nie robiła żadnych problemów, ze wszystkim można się z nią dogadać, cena również atrakcyjna, pokoje super!


 
paulinka
Dodano: 2012-06-27
Pobyt od: 2012-06-19 do 2012-06-29
 

Mamy zamiar wybrać się do was


 
Aleksander
Dodano: 2012-02-19
Pobyt od: 2012-02-14 do 2012-02-17
 

Bardzo miło i przyjemnie. Czysto, ciepło, wygodnie. Będę tu wracał z rodziną.


 
Alexandra
Dodano: 2012-01-29
Pobyt od: 2012-01-17 do 2012-01-22
 

Super fajny urlop, domek nowy, pachnie drzewem.Pokoje mile i czyste.Lazienki z pelnym komfortem. Pani Bogusia i pan Tadek bardzo mili. Pan Tadek mowi barczo dobrze po anglelsku. Kwatera bardzo do polecenia! Co to juz jest Zakopane, jak my mamy Chocholow!!! Pozdrowienia Alexandra


 
Piotr Mazur
Dodano: 2012-01-25
Pobyt od: 2012-01-18 do 2012-01-27
 

Czysto, miło i przyjemnie. Świetnie śpi się w drewnianej zabudowie z bali. Obok restauracja "U Śliwy" (niedrogie , dobre posiłki). Sama kwatera wygodna, pokoje duże (możliwość dostawienia łóżka). Na dole przestronna kuchnia i ogólnodostępna jadalnia /można w spokoju również popracować, czy poczytać książkę /. 6 km stąd stacja narciarska Witów, 4 km od kwatery stacja narciarska Ciche, 18 km do Zakopanego (pół godziny drogi przez piękną dolinę chochołowską) i wreszcie ... najlepsze w okolicy - 12 km do Meander Ski Park (po słowackiej stronie) - stoki narciarskie (8-16) i gorące termy (9-21) ... Bajka ! Jednym słowem: bardzo dobre miejsce. :)


 
Opolanka
Dodano: 2011-11-19
Pobyt od: 2011-11-10 do 2011-11-13
 

Kwatera godna polecenia. Czyściutko, przytulnie... wyjątkowa atmosfera. Pani Bogusia bardzo miła. Andżelka i Tadzik - fajne dwa Smyki :) Pobyt u Nich w Chochołowie to czysta przyjemność!!! Pozdrawiamy ... Opolanki


 
Opolanka
Dodano: 2011-11-19
Pobyt od: 2011-11-10 do 2011-11-13
 

Kwatera godna polecenia. Czyściutko, przytulnie... wyjątkowa atmosfera. Pani Bogusia bardzo miła. Andżelka i Tadzik - fajne dwa Smyki :) Pobyt u Nich w Chochołowie to czysta przyjemność!!! Pozdrawiamy ... Opolanki


Opinie 1-10 z 17

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Chochołów w przewodniku

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

Pojedynek term: Polska vs Słowacja

My i Słowacy mamy to szczęście, że natura obdarzyła nasze obszary źródłami termalnymi. Przyjrzyjmy się, co oferują polskie, a co słowackie aquaparki.

Wizualizacja obiektu Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja Podhala - Termy Chochołowskie

Nowa atrakcja czeka na wszystkich goszczących w okolicach Zakopanego. Już 1 czerwca otwarty zostanie największy ośrodek termalny na Podhalu.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie